Nemmere hverdag2020-07-03T14:14:16+02:00

Nemmere hverdag

BWT vand

Hvad vil en hverdag uden kalk betyde for dig?

En investering for dig og miljøet

Med et blødgøringsanlæg fra BWT investerer du ikke alene i dit hjem, du køber også en nemmere hverdag og mere tid til dig selv. I din nye hverdag er det slut med stive håndklæder og tilkalkede vandhaner.

Rengøringen er ikke længere hårdt arbejde, og dit vasketøj bliver mærkbart blødere og bevarer farverne. Med BWT vand bliver din hverdag nemmere, og fordelene er mange. Besparelserne er også til at tage og føle på, når dine husholdningsapparater bruger mindre energi og holder længere, fordi kalkaflejringerne ikke længere trænger sig på.

Også miljøet nyder godt af investeringen, da du med blødt vand kan halvere dit forbrug af sæbe og rengøringsmidler.

Beskyt dine hvidevarer med et blødgøringsanlæg | Nemmere hverdag | bwtvand.dk

Forlæng levetiden på dine hvidevarer

Kalken slider hårdt på dine installationer, og selv mindre kalkbelægninger betyder, at fx vaskemaskinen bruger mere energi og går i stykker. Når du beskytter dine vandinstallationer mod kalk, vil der ikke længere opstå kalkaflejringer på varmelegemer, rør, ventiler og filtre. Det forlænger levetiden for blandt andet vandhaner, toiletter, varmeanlæg og vaskemaskinen.

Caroline og Anders får et kalkfrit hjem

I en travl hverdag med renovering, hvor praktiske og pæne løsninger går hånd i hånd, besluttede Caroline og Anders at installere et BWT anlæg.

BWT beskytter de nye installationer og materialer mod kalk, så levetiden forlænges. Nu nyder parret godt af en nemmere hverdag, hvor kalk ikke er et problem.

Halvér sæbeforbruget med et blødgøringsanlæg | Nemmere hverdag | bwtvand.dk

Halvér sæbeforbruget og skån miljøet

Foruden at smide kalkfjerneren ud kan du med BWT vand også halvere dit forbrug af sæbe, shampoo, skyllemiddel samt vaske- og rengøringsmidler. Begrænsningen af kemikalier er i sig selv til gavn for miljøet, men fordi du kan nøjes med mindre sæbe, bruger du også mindre vand og sparer derved på vores dyrebare grundvand og producerer mindre spildevand.

Mere tid til at forkæle dig selv og din familie

Tid til at forkæle dig selv og din familie | Nemmere hverdag | bwtvand.dkTid til at forkæle dig selv | Nemmere hverdag | bwtvand.dk

Hverdagen går med arbejde, transport, madlavning og rengøring, mens vi drømmer om mere tid til alt det, der betyder noget for os.

Med kalkfrit vand får du ikke alene BWT vand i hanerne, du får også mere tid til dig selv og din familie. Kalkaflejringer gør normalt arbejdet med at rengøre især badeværelset tungt og tidskrævende. Med et blødgøringsanlæg er det fortid, og rengøringen er hurtigt overstået. I stedet kan du kaste din energi over noget af det, som betyder noget for dig.

Nemmere rengøring og mere tid til at forkæle dig selv | Nemmere hverdag | bwtvand.dk

Nemmere rengøring

Det hårde arbejde med at skrubbe og skure for at fjerne kalkaflejringerne i badeværelse og køkken er også fortid med BWT vand i hjemmet. Du sparer både tid og kræfter på, at rengøringen klares lettere. Når du lægger skurebørsten fra dig og i stedet sætter dig for at nyde en god kop kaffe, vil du tilmed også opleve, at kaffen smager bedre og mere aromatisk, fordi den er brygget på kalkfrit vand.

Spar penge og energi med kalkfrit vand

Med kalkfrit vand slipper du for, at kalkaflejringerne sætter sig på dine installationer. Derved undgår du dyre reparationer og kan tilmed spare på energien. Mange af dine husholdningsapparater som vaskemaskine, elkedel og kaffemaskine vil nemlig bruge mindre energi, når de ikke er tilkalkede.

Der vil også gå længere tid imellem, at du skal købe sæbe, rengøringsmidler, shampoo og cremer, fordi du kan halvere dit forbrug af alt fra sulfo til håndcreme.

Spar penge og energi med et blødgøringsanlæg fra BWT | Nemmere hverdag | bwtvand.dk

Hør om fordele ved BWT vand i opvaskemaskinen.

Hør om fordelene ved BWT vand i vaskemaskinen.

Gå på opdagelse i et univers af kalkfrie fordele

Mangler du nemme tips til rengøringen? Higer du efter effektive råd til en kalkfri hverdag uden besvær? Eller er du blot på jagt efter overraskende viden om BWT vand, kalk og alle fordelene? Gå ikke glip af vores bedste artikler, hvor du er garanteret viden, tips og tricks til dig og din hverdag

Bestil gratis og uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet af en VVS-forhandler nær dig