Par får et kalkfrit hjem efter simpel investering

Trine og Anders fra Valby optimerer hjemmet med et BWT anlæg og vinker farvel til genstridige kalkpletter.

Få mere tid med et blødgøringsanlæg fra BWT | Mere tid | bwtvand.dkFå mere tid med et blødgøringsanlæg | Mere tid | bwtvand.dk

Trine og Anders faldt pladask for den gamle præstebolig midt i Valby. ”Det er sådan lidt et eventyr, som man selv skriver, når man renoverer sådan et gammelt hus.”, fortæller Trine, der ikke lægger skjul på at parret har en skør passion for noget gammelt og smukt.
Parret står bag den populære Instagram profil, ”Salmon Street”, hvor de dagligt tager deres følgere med tæt på, når de deler totalrenoveringsløsninger, lækre materialer og indretning af boligen i Valby.

De bedste løsninger fra start

Badeværelset var noget af det første, der blev færdigrenoveret i huset i Valby, hvor der ikke gået ned på valg af materialer – her er der mørke sildebensfliser, sort armatur og elegant brusevæg i glas. ”Man kunne godt være nervøs for kalk på disse fliser. Men det får de ikke, idet vi har et BWT anlæg”, siger Anders begejstret om den nye investering.

For parret var det vigtigt at få installeret et BWT anlæg allerede fra starten, så alle husets installationer og materialer får en lang levetid. Et BWT anlæg beskytter både vaskemaskinen, vandhanen, toilettet og brusekabinen mod kalk. ”Man ved, at man gør noget ekstra godt for at huset står i mange år – at man har helgarderet sig fra starten.”, fortæller Trine.

Et ”Smart Home” med kalkfrit BWT vand

Der er mange fordele ved at installere et blødgøringsanlæg i hjemmet. Alle vandinstallationer og husholdningsapparater bliver beskyttet mod kalk. Rengøringen bliver nemmere og man skal ikke nær så ofte fjerne irriterende kalkpletter på brusehovedet, i elkedlen eller på klinker og fliser.

For parret, er det vigtigt at være på forkant med ’Smart Home’-begrebet. Et BWT anlæg er helt klart en optimering, der gør huset nemmere at vedligeholde på den lange bane. ”Det er de små fede funktioner og det hele, der bare bliver lidt mere optimeret.”, fortæller Anders om anlægget, der gør huset nemmere at vedligeholde på den lange bane.

Trine og Anders optimerer hjemmet med BWT anlæg

Når der skal renoveres, spiller optimering og smart home begrebet en stor rolle. Her kommer BWT anlægget ind i billedet, da der medfølger mange fordele med blødgjort BWT vand. Nu skal der ikke længere tænkes over valg af materialer eller den besværlige rengøring. Mere tid og plads til deres drømme og ingen grund til at gå på kompromis.

Kalk er ikke længere en stopklods

Efter Trine og Anders har fået installeret deres BWT anlæg i kælderen, skal de ikke længere tænke over valg af materialer eller den besværlige rengøring. Det betyder at der er mere tid og plads til deres drømme og ingen grund til at gå på kompromis.

”Når man har brugt så lang tid på at renovere et hus, så gider jeg ikke bruge et utal af timer på at gøre det rent for kalk bagefter. Så der ved jeg, at vi har gjort alt hvad vi kan for at gøre det nemt fremover.”, siger Trine, der kan vinke farvel til besværet med afkalkning af materialer.

Et BWT anlæg installeres lige efter vandmåleren, så der leveres kalkfrit vand til hele hjemmet. Anlæggene fås i flere størrelser, så man kan installere lige netop dét anlæg, der passer til husstandens behov og vandforbrug.

Bestil en gratis brochure og få en kalktest

Der er stor forskel på, hvor meget kalk vi har i vandet, men de fleste boligejere er plaget af kalk i vandet. Ved at bestille en brochure med en gratis kalktest kan du måle, hvor meget kalk der er i dit vand og samtidig se, hvordan du kommer af med kalken.

Få blødt og glansfuldt hår med et blødgøringsanlæg fra BWT | Mere tid | bwtvand.dk

Bestil et uforpligtende tilbud

– og bliv kontaktet af en VVS-installatør nær dig